Premijer liga

Lampard i Skols nisu ista kategorija kao Džerard, on je iznad njih: Karager se uključio u debatu ko je bolji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2023 13:03
Lampard i Skols nisu ista kategorija kao Džerard, on je iznad njih: Karager se uključio u debatu ko je bolji Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Dugo već, celu deceniju, a možda i duže, u Engleskoj traje debata ko je bolji Stiven Džerard, Frank Lampard ili Pol Skols, ali za Džejmija Karagera tu ne postoji nikakva dilema.

Bivši fudbaler Liverpula smatra da je legandarni kapiten "redsa" daleko iznad zvezda Čelsija i Mančeser junajteda i da oni uopšte ne mogu da se porede.

Kao ilustraciju za svoje tvrdnje Karager je, tokom gostovanaj u potkastu Pitera Krauča, otkrio da je "Stivi Dži" bio želja trenera pmoenuta dva kluba, ali da nisu mogli da ga dovedu.

"Ne razumem zašto se vodi ta polemika kad oni uopšte nisu ista kategroja. Džerad je daleko iznad njih. Evo, reći ću vam nešto. Aleks Ferguson i Žoze Murinjo su imali želju da dovedu Stivena u njihove klubove, ali u tome nisu uspeli, pa su se okrenuli Skolsu i Lampardu. To valjda dovoljno govori o njegovoj veličini", rekao je Karager.

Bivši fudbaler Liverpula je na još jedan slikovit način pokušao da objasni koliko visoko mišljenje ima o svom nekadašnjem kapitenu:

"Nisam bio studljiv na terenu, umeo sam da se svađam, ali nikada sa njim i pored njega. On je bio lider".j