Premijer liga

Magija Isaka: Velemajstorski slalom kroz odbranu Evertona i asistencija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 12:02
Magija Isaka: Velemajstorski slalom kroz odbranu Evertona i asistencija TV Arena sport/ Screenshot

Kada nam zafali fudbalske magije koju su redovno na terenima proizvodili asovi poput Maradone, Ronaldinja, Zidana, Mesija, dvojice Ronalda, onda nam kao jedino rešenje ostaju snimci na YouTube i višesatno divljenje fudbalskim majstorima i njihovim čarolijama.

Konačno smo dobili još jednu kojoj se divimo, koju ćemo prepričavati i isto tako snimak vraćati na početak i gledati iznova i iznova.

Nju je u četvrtak izveo Aleksander Isak u pobedi njegovog Njukasla protiv Evertona (4:1) u Liverpulu. Bio je to pravi slalom kroz "karamele", završen asistencijom Džejkobu Marfiju za rutinsku realizaciju.

Švedski napadač ušao je u 74. minutu na teren očigledno veoma raspoložen. Prihvatio je loptu na centru igrališta i započeo svoj ples. Bukvalno se šalio uz levu aut liniju, a pratila su ga trojica, pa dvojica igrača u plavim dresovima. Prišao je i četvrti protivnički fudbaler, ali je tada već bilo kasno… Isak je "bocnuo" loptu, prebacio je na "drugu stativu", a tamo je Marfiju ostalo samo da je pošalje u nebranjeni gol.

Nema sumnje da smo u 33. kolu Premijer lige dobilo gol sezone, a majstorija Isaka ušla u anale.