Premijer liga

Bruno Saltor vodiće sa klupe Čelsi protiv Liverpula

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.04.2023 15:34
Bruno Saltor vodiće sa klupe Čelsi protiv Liverpula TV Arena sport/ Screenshot

Čelsi će u utorak veče protiv Liverpula (21.00, TV Arena Premium 2) sa klupe voditi privremeno Bruno Saltor, asistent smenjenog Grema Potera i u Brajtonu i u klubu iz Londona. On je na pres konferenciji pred meč prvo preneo medijima pozdrave Grema Potera.

"Pričao sam pet minuta pre pres konferencije sa Poterom i on vas je sve pozdravio jer je sa vama imao veoma dobru saradnju. Imali smo teških 24 sata, moramo da se nosimo sa situacijom, ja sam ovde da pomognem klubu u ovom momentu koliko profesionalno mogu", istakao je Saltor.

Napomenuo je Saltor da je "fudbal kompleksan biznis" i da je Poter radio "neverovatan posao". Igraće će videti tek večeras na treningu, nadao se samo da će biti koncentrisani na meč i dati trenutni maksimum.

"Mi reprezentujemo Čelsi što znači da je pobeda uvek imperativ. Moramo da se pripremimo za meč protiv Liverpula koji iza sebe nema dobru sezonu, ali ima izvanredne igrače. Očekujem težak, intenzivan meč i nadam se dobrom rezultatu", istakao je Saltor.

Španac Bruno Saltor imao je solidnu igračku karijeru u Espanjolu, Ljeidi, Almeriji i Valensiji, a najduže se zadržao u Brajtonu baš kod Grema Potera jer je igrao sedam sezona do 2019. godine. Kada je okačio kopačke o klin počeo je da radi u Poterovom stričnom štabu kao drugi asistent.