Premijer liga

Pep Gvardiola ne haje za skromnu formu Liverpula: Oni će uvek biti naši veliki rivali

komentari (0)

Izvor: Tanjug

31.03.2023 17:05
Pep Gvardiola ne haje za skromnu formu Liverpula: Oni će uvek biti naši veliki rivali Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Menadžer fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je na konferenciji za medije da je Liverpul još uvek izuzetan tim, uprkos činjenici da izabranici Jirgena Klopa kubure sa formom ove sezone.

Fudbaleri Mančester sitija sutra od 13:30 časova dočekuju ekipu Liverpula u okviru 29. kola engleske Premijer lige, a susret sa Etihada možete pratiti u dikretnom prenosu na TV Arena 1 Premium.

"Ono što je najvažnije je da se i dalje borimo za sve, na tri fronta. To je dobro. Dobro je i kada pobeđuješ, ali ne možeš to konstantno da radiš deset ili 11 meseci. Ali, ipak smo i dalje tu. Poznajemo se godinama. Isti menadžeri, novi meč. Liverpul je idalje izuzetan tim. To, po mom mišljenju, ne menja činjenica da su imali uspone i padove. To može da se dogodi svakom timu. Za nas će Liverpul uvek biti veliki rival", izjavio je Gvardiola.

Uoči ovo susreta "građani" zauzimaju drugo mesto tabele sa 61 bodom, uz utakmicu i osam bodova manje od vodećeg Arsenala, a čak 19 više od Liverpula (42), koji ima i meč manje od Sitija.