Premijer liga

Hoću da pomognem, neka me iz Totenhema samo pozovu: Hari Rednap bi da se vrati trenerskom poslu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.03.2023 09:23
Hoću da pomognem, neka me iz Totenhema samo pozovu: Hari Rednap bi da se vrati trenerskom poslu Guliver/AP Photo/Scott Heppell

Punih šest godina, odnosno od odlaska sa klupe Birmingema 2017. godine, iskusni Hari Rednap nije imao trenerski angažman, a sada se sam ponudio da pomogne svom nekadašnjem klubu Totenhemu.

Vremešni stručnjak, koji već ima 76 godina ističe da ga niko iz londonskog kluba nije zvao, ali kada bi poziv usledio on bi bio spreman da pomogne.

"Kad bi me neko pitao da dođem u Totenhem bilo bi mi veoma teško da kažem ne. Tako je to kad nešto toliko volite. Imam želju da pomognem, a mislim i da to mogu da učinim", rekao je Rednap u izjavi za engleske medije i dodao:

"Ukoliko bi Antonio Konte napustio klub pre kraja sezone, njegovo mesto bi zauzeo mladi Rajan Mejson, a mislim da bi dobra ideja bila da ja budem uz njega. On je mlad i perspektivan i uveren sam d abih mogao da u pomognem svojim iskustvom. Makar i na nekoliko nedelja. Na čelnicima kluba je da odluče, ja sam spreman da pomognem".

Prema pisanju engleskih medija, Antonio Konte je na izlaznim vratima iz Totenhema, pitanje je samo vremena da li će dočekati kraj sezone ili ne, a čelnici kluba za sada nemaju rešenje koga bi mogli da dovedu, pa je možda Rednapov predlog i logičan potez.