Premijer liga

Gvardiola nezadovoljan zalaganjem Griliša: Vratiće se u tim kad bude bolje radio

komentari (0)

Izvor: Tanjug

27.02.2024 11:21
Džek Griliš, mora da popravi formu Tanjug/AP Photo/David Cliff
Džek Griliš, mora da popravi formu

Menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola izjavio je da će se fudbaler Džek Griliš vratiti u prvi tim kada popravi igru, prenose engleksi mediji.

Griliš (28) je prošle sezone bio starter na 41. meču i dao značajan doprinos osvajanju Premijer lige, Lige šampiona i FA kupa, ali je ove sezone bio starter na svega 19 utakmica, od čega sedam u Premijer ligi.

"On je isti fudbaler, ima istog trenera i način kojim igramo se nije promenio. Radi se samo o njegovoj igri. To je drugačije", rekao je Gvardiola.

 

 

Griliš koji je u Siti stigao 2021. godine za 100 miliona funti iz Aston Vile, je poslednji put bio starter u Premijer ligi 30. decembra prošle godine na meču protiv Šefild junajteda.

"Od prvog dana sam govorio da nam je potreban. On ima poseban kvalitet za naš tim, ali od njega zavisi. Nadam se da će moći da igra dobro u poslednja tri meseca", rekao je menadžer Mančester sitija.

Aktuelni šampion Evrope se nalazi na drugom mestu na tabeli Premijer lige u kojoj takođe brani titulu, sa bodom manje od prvoplasiranog Liverpula.

"Ne mogu da dozvolim fudbalerima tri ili četiri meča da bi popravili igru. Moraju da pronađu formu da igraju 20 ili 90 minuta. Ne možete nekome da date tri ili četiri meča da pronađe formu. Šta je sa onih 10 fudbalera koji je igraju? Zar oni zaslužuju da ne igraju. Fudbaleri na treningu moraju da ubede sebe da zaslužuju da igraju", dodao je Gvardiola.