Premijer liga

Pokazali smo karakter i to nas je skupo koštalo: Erik ten Hag posle poraza od Fulama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.02.2024 21:30
Trener Mančester junajteda Erik ten Hag Tanjug/AP Photo/Dave Thompson
Trener Mančester junajteda Erik ten Hag

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag nije bio zadovoljan posle poraza njegove ekipe od Fulama (1:2). "Crveni đavoli" su ujedno na "Old Trafordu"  prekinuli niz od četiri uzastopne pobede u Premijer ligi, a što je važnije, odaljili su se od mesta koje vode na međunarodnu scenu.

Do samog kraja Junajted je imao bod u džepu, da bi nesrećni gol primio u dubokoj nadoknadi. Aleks Ivobi iskoristio je prazan prostor na polovini domaćina i postavio konačnih 2:1 u 97. minutu.

"Naivno primljen gol. Bilo je to ubacivanje iz kornera za Fulam, imali smo ih pod pritiskom. Ipak, jedan igrač bio je na pogrešnoj poziciji. Morali smo bolje da se nosimo sa tim i da se pobrinemo da su svi na pravom mestu. Dozvolili smo im da se izvuku, to je moglo da se izbegne", prokomentarisao je prvi primljen gol Ten Hag i nastavio:

"Tim je pokazao karakter da uzvrati, zaslužili smo izjednačenje i onda smo krenuli po pobedu, pokazali smo ličnost i karakter. Onda je došla ta greška na kraju. Trebalo je pre toga da iskoristimo prilike."
 

Rizikovao je Junajted u finišu, što ga je na kraju puno koštalo.

"Mučili smo se, oni su nas napadali po toj levoj strani. Ipak smo dobro reagovali, uspeli smo da prenesemo loptu na polovinu protovnika, kontrolišemo igru i stvorimo šanse."

Osetio se izostanak Rasmusa Hojlunda i Luka Šoa.

"Uz tim koji smo imali na raspolaganju, trebalo je da pobedimo. U oba poluvremena imali smo spor početak, trebalo je da budemo spremni od prvog zvižduka. To je tema za kritiku, ali smo u oba dela pokazali karakter", zaključio je menadžer Mančester junajteda.