Premijer liga

Ozbiljan udarac za Junajted - povređen prvi strelac ekipe: Rasmus Hojlund pauzira dve do tri nedelje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.02.2024 17:06
Danski fudbaler Rasmus Hojlund Tanjug/Martin Rickett/PA via AP
Danski fudbaler Rasmus Hojlund

Veliki peh za Mančester junajuted - povredio se Rasmus Hojlund i neće biti u mogućnosti da pomogne ekipi naredne dve do tri nedelje. Kako su saopštili "crveni đavoli", danski reprezentativac koji je na "Old Traford" stigao prošlog leta iz Atalante, povredio je mišić. I to u trenutku kada se nalazio u sjajnoj formi.

To znači da ga sigurno nećemo gledati na meču FA Kupa sa Notingem Forestom, kao ni u gradskom derbiju sa Mančester sitijem, a verovatno će propustiti i duele sa Evertonom i Šefild junajtedom.
 

 

 

Njegovo odsustvo predstavljaće veliki udarac za ekipu Erika ten Haga, koji je ove sezone imao dosta problema sa povređenim igračima. I pravo je pitanje kako će sada "sklopiti kockice" bez momka koji je proteklog vikenda postavio rekord Premijer lige, kao najmlađi fudbaler koji je postigao makar jedan gol na šest uzastopnih, prvenstvenih mečeva.

Mladi Danac (21) je ujedno i najbolji strelac ekipe sa 13 postignutih golova na 30 utakmica u svim takmičenjima ove sezone. Podsetimo, na "Old Traford" stigao je prošle godine u transferu vrednom 74 miliona evra.