Premijer liga

Novi problem za Liverpul: Trent Aleksander-Arnold van terena nekoliko nedelja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.01.2024 15:41
Trent Aleksander Arnold mora na pauzu Twitter/Liverpool
Trent Aleksander Arnold mora na pauzu

Fudbaler Liverpula Trent Aleksander-Arnold odsustvovaće nekoliko nedelja van terena zbog povrede ligamenata kolena, saopštio je danas engleski klub.

"Trentu će biti potrebno vreme da se oporavi. Posle dodatnih pregleda utvrđeno je da će morati da pauzira nekoliko nedelja. On će malo da se odmori, nadam se da će se potom vratiti u staru formu. Nedostajaće nam u ovom periodu", izjavio je asistent menadžera Liverpula Pepijn Lajnders.

 

 

On je rekao da će Virdžil van Dajk biti spreman za prvi meč polufinala Liga kupa protiv Fulama, koji će biti odigran sutra u Liverpulu.

"Virdžil je juče trčao na terenu. Vratiće se u tim, pošto se oporavio. Dobro je što nije igrao u Londonu na meču sa Liverpulom", dodao je Lajnders.

Zbog povreda i dalje su van terena Dominik Soboslai, Endi Robertson, Kostas Cimikas, Tijago Alkantara i Stefan Bajčetić, a menadžer Jirgen Klop na raspolaganju na mesec dana neće imati ni Mohameda Salaha koji će sa Egiptom pokušati da se domogne pehara na Kupu Afrike. Kontinentalno takmičenje počinje 13. januara u Obali Slonovače i traje mesec dana.

Liverpul posle 20 odigranih kola u Premijer ligi ima tri boda više od Arsenala, a pet od Mančester sitija koji ima i meč manje. A, sledi im zaista zgusnut raspored takmičenja u narednih mesec dana koji će moprati da odigraju bez najboljeg igrača i napadača i to u tri takmičenja: Fulam (10.01.), Bornmut (21.01) Fulam (24.01), Norič/Bristol (27.01), Čelsi (31.01.), Arsenal (04.02.), Barnli (10.02).