Premijer liga

O kom projektu on priča, smeniće ga za nekoliko meseci: Roj Kin ne veruje u Erika ten Haga

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.01.2024 12:28
Erik ten Hag FC Manchester united
Erik ten Hag

Fudbaleri Mančester junajteda jesu uspeli da savladaju Vigan i plasiraju se u naredni krug takmičenja u FA kupu, a trener kluba Erik ten Hag i dalje ne uživa poverenje među navijačima.

Holanđanin je naglasio da ima viziju po kojoj će klub sa "Old Traforda" u narednom periodu biti ponovo jak, ali su te njegove reči naišle na komentare osude.

 

 

"Čujem ga kako priča o nekom projektu na duže staze, ali ne verujem da će da izdrži više od nekoliko meseci na klupi kluba. Ok, ekipa se plasirala u naredno kolo FA kupa, ali zaista ne vidim nikakav napredak u igri. Klub kakav je Mančester junajted zaslužuje da igra mnogo bolje nego što je to sada slučaj", kaže bivši fudbaler ovog kluba, Roj Kin.

Prema njegovim rečima Mančester junajted nema tim koji može da bude konkurentan ozbiljnim klubovima u Premijer ligi, a daleko je i od evropske elite, što potvrđuje i eliminacija iz Lige šampiona već nakon grupne faze takmičenja. I to ne samo da je eliminisan iz elitnog takmičenja, već nije uspeo ni da se plasira u Ligu Evrope na proleće.

Podsećanja radi, holandski stručnjak je nedavno nagalsio d averuje kako će manečster tokom prleaznog roka da se pojača, kako bi na proleće pokušao da se bori za vrh Premijer lige, a u narednoj sezoni čak i za nešto više, ne samo u Engleskoj nego i u Evropi.

Mančester junajted nakon 20 odigranih kola u Premijer ligi zauzima osmomesto na tabeli sa 31 osvojenim bodom, štoje za osam manje lidera Liverpula.