Premijer liga

Ten Hag preuzeo odgovornost posle poraza od Njukasla: Ovo je ispod naših standarda

komentari (0)

Izvor: Tanjug

02.11.2023 11:55
Ten Hag preuzeo odgovornost posle poraza od Njukasla: Ovo je ispod naših standarda Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag preuzeo je odgovornost za eliminaciju "crvenih đavola" iz Liga kupa i dodao da njegov tim mora da podigne standarde u narednim mečevima, prenosi Skaj sport.

Mančester junajted je sinoć poražen na Old trafordu od Njukasla 3:0 u osmini finala Liga kupa. "Crveni đavoli" su prošle sezone osvojili trofej u Liga kupu, pošto su u finalu pobedili Njukasl 2:0.

"Znamo da ovo nije dovoljno dobro. Moramo da preuzmemo odgovornost za to, ja moram da preuzmem odgovornost. Ne igramo i žao mi je navijača. Ovo je ispod naših standarda i moramo to da ispravimo. Moramo da se oporavimo, ali moramo brzo, pošto je u subotu naredna utakmica. Moramo da podignemo standarde. Ovo nije dovoljno dobro", rekao je Ten Hag.

On je istakao da veruje da će se igrači Mančester junajteda podići. "Znamo da ovo nije dovoljno dobro i kao što sam rekao, odgovoran sam i ovo moramo zajedno da uradimo. Moramo da budemo disciplinovani i složni, svako mora da preuzme odgovornost, da sarađuje, to je ključna reč", naveo je Ten Hag. Mančester junajted će u subotu u 11. kolu Premijer lige gostovati Fulamu.
 

 

Standings provided by Sofascore