Premijer liga

Kevin de Brujne razmatra mogućnost da zaigra u Saudijskoj Arabiji

komentari (0)

Izvor: Tanjug

30.10.2023 20:42
Kevin de Brujne razmatra mogućnost da zaigra u Saudijskoj Arabiji Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Fudbaler Mančester sitija i belgijski reprezentativac Kevin de Brujne razmatra mogućnost da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, pošto ima ponudu Al Nasra, prenosi britanski San.

Britanski mediji navode da je belgijski fudbaler srećan u Mančester sitiju, ali je navodno dobio izuzetno povoljnu ponudu Al Nasra. 

De Brujne se oporavlja od povrede, a na teren će se vratiti naredne godine. Britanski mediji podsećaju da Belgijanac ima ugovor sa engleskim klubom do juna 2025. godine.

 

 

De Brujne je ranije nagoveštavao da bi voleo da završi igračku karijeru u Mančester sitiju, koji navodno ne želi da produži saradnju zbog čestih povreda belgijskog reprezentativca. On bi zbog toga mogao da već na kraju ove sezone napusti aktuelnog šampiona Evrope i zaigra u istom klubu sa Kristijanom Ronaldom.

De Brujne (32) je u Mančester siti stigao 2015. iz Volfsburga, a pre toga je igrao za Verder, Čelsi i Genk. Za Mančester siti je odigrao 358 utakmica i postigao je 96 golova, a sa engleskim klubom osvojio je 14 trofeja.

Za reprezentaciju Belgije 26 puta se upisao u listu strelaca na 99 mečeva.