Liga 1

Posle Škrinjara, PSŽ doveo i Asensia: Luis Enrike pravi ozbiljnu ekipu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.07.2023 14:51
Posle Škrinjara, PSŽ doveo i Asensia: Luis Enrike pravi ozbiljnu ekipu Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Istog dana kada je u PSŽ stigao dojučerašnji fudbaler Intera, Milan Šrkinjar, na "Parku prinčeva" je predstavljeno još jedno veliko pojačanje, a u pitanju je napadač Real Madrida, Marko Asensio.

Španac (27) je stigao u PSŽ kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Realom, ali nije želeo da ostane u redovima Madriđana

Asensio koji je ponikao u Majorki za madridski klub je odigrao 286 mečeva i postigao je 61 gol, dok je za reprezentaciju Španije nastupio je na 37 utakmica i dva puta se upisao u listu strelaca.

 

 

"Privilegija je biti deo ovog velikog kluba. Radujem se što ću se pridružiti novim saigračima i što ću raditi sa njima na postizanju ciljeva", rekao je Asensio, preneo je zvanični sajt kluba.

Asensio je ugovor sa najboljim francuskim klubom potpisao do 2027. godine, a u Pariz dolazi nakon sedam godina provedenih u Real Madridu, gde je osvojio 16. torfeja.

Sa ova dva dolaska novi trener francuskog šampiona, Luis Enrike nastavlja da kompeltira ekipu za predstojeću sezonu u kojoj će Parižani biti oslabljeni za Lionela Mesija, koji karijeru nastavlja u Interu iz Majamija.