Liga 1

Sramota Espanjola: Igrači Barslone slavili titulu, navijači domaćeg tima ih jurili po terenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.05.2023 09:09
Sramota Espanjola: Igrači Barslone slavili titulu, navijači domaćeg tima ih jurili po terenu Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Sramne scene viđene su na stadionu Espanjola nakon utakmice 34. kola La Lige protiv Barselone koju su gosti dobili 2:0 i tako matematički osigurali šampionsku titulu.

Prvotimci novog vladara Španije u fudbalu su po okončaju meča na centru terena slavili osvajanje pehara, a onda su sa tribina utrčali besni huligani domaćeg sastava koju su u tome želeli da ih spreče.

Redarska služba je reagovala veoma blago, pa je veliki broj navijača uspeo da dođe do centra terena zbog čega su igrači sa "Nou kampa" brzo u tunel, ali ni tu nije bio kraj drame.

 

 

Huligani su uspeli da probiju prsten obezbeđena i ponovo priđu igračima Barselone, ali su im se suprostavili Serhio Buskets i Marskos Alonso, posle čega su došle nove snage obezbeđenja i situacija je smirena, a prema informacijama iz Španije veliki broj huligana je uhapšen.

 Inače, iz Barselone su saopštili da će danas u 18.00 časova na gradskim ulicama biti priređena proslava nove titule, zbog čega su zatražili od policije da poveća prisustvo svojih jedinica kako ne bi došlo do novih sukoba.