Liga 1

Mbape dao "zeleno svetlo": PSŽ dovodi Kejna i Murinja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2023 08:52
Mbape dao "zeleno svetlo": PSŽ dovodi Kejna i Murinja Guliver/AndyxRowland

Trener Rome, Žoze Murinjo, mogao bi na kraju sezone da preuzme Pari Sen Žermen, a u klub iz Pariza bi u tom slučaju trebalo da stigne i kapiten Totenhema, Hari Kejn, prenosi španski sportski list "As".

Tamošnji mediji navode da je sportski direktor PSŽ-a, Luis Kampos, odlučio da na kraju sezone uruči otkaz treneru Kristofu Galtijeu, a planira da na njegovo mesto postavi Murinja. Portugalski stručnjak ima ugovor sa Romom do kraja naredne sezone, a sa rimskim klubom je prošle godine osvojio Ligu konferencija.

 

 

Roma je treća na tabeli Serije A sa 56 bodova i ima velike šanse da izbori plasman u Ligu šampiona naredne sezone. As prenosi da je francuskom klubu neophodan trener koji će konačno da im donese trofej Lige šampiona.

"Parizijen" navodi da se najbolji igrač PSŽ-a Kilijan Mbape složio da u PSŽ dođu Murinjo i Kejn, koji ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna 2024. godine. Međutim, postoji mogućnost da Totenhem proda svog najboljeg igrača, jer bi u suprotnom na kraju naredne sezone mogao da ostane bez obeštećenja.