Liga 1

Od otpisanog do potrebnog: Serhio Ramos produžava ugovor sa PSŽ

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.03.2023 10:22
Od otpisanog do potrebnog: Serhio Ramos produžava ugovor sa PSŽ Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Serhio Ramos je u poslednjih devet meseci prošao put od otpisanog do potrebnog igrača u Pari sen Žermenu. Nekadašnji kapiten Real Madrida, zbog povreda i sporog povratka u formu prošle sezone, bio je minulog leta na izlaznim vratima, ali onda se spremio, pokazao klasu i sada se odbrana francuskog tima bez njega ne može zamisliti.

Sportski direktor Luis Kampos već mu je dostavio ponudu za nastavak saradnje do leta 2024. godine uz mogućnost produžetka, ali finansijski iznos je manji u odnosu na onaj koji mu trenutno leže na račun. Zna i Ramoas da će budžet biti skresan za 30 odsto jer im je to i najvaljeno iz uprave kluba, pa sada ostaje samo da proceni da li će ostati u gradu svetlosti ili će možda prihvatiti petro-dolare iz Saudisjek Arabije i pridružiti se Kristijanu Ronaldu u Al Nasru.

 

 

Procenjivaće Ramos i situaciju u timu, jer se već zna da na leto kao slobodan igrač dolazi Milan Škrinjar iz Intera, a da će se posle povrede na teren vratiti Presnel Kimpembe. Uz kapitena Markinjosa, koji je takođe blizu potpisa novog ugovora, to bi bio kvartet centralnih defanzivaca za narednu sezonu. 

Pitanje je i koliko se Ramosu igra, a po trenutnom raspoloženju ne želi u penziju. Ove sezone je igrao na 24 od 28 mečeva u Ligi 1, naredne bi morao da na treningu ubedi trenera da u konkurenciji Markinjosa, Škrinjara i Kimpembea zaslužuje da bude u startnih 11.

Sve je to na tasu, ponudu za ostanak ima, Serhio Ramos je na potezu.