La Liga

Ćavi nema dilemu: Želim da produžim ugovor sa Serhijom Robertom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.02.2023 13:11
Ćavi nema dilemu: Želim da produžim ugovor sa Serhijom Robertom Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez rešen je da produži ugovor sa Serhijom Robertom, prenose španski mediji.

Barselona je sinoć pobedila Kadiz 2:0 u 22. kolu španske La Lige, a susret su obeležila baš dvojica najkritikovanijih igrača. Serhio Roberto je postigao gol i dodao asistenciju Levandovskom, a Feran Tores je jedini probijao odbranu rivala i inicirao je vodeći pogodak.

"Zadovoljan sam, u drugom poluvremenu smo spustili intenzitet i ritam, što je normalno s obzirom na akumulirani umor. Svejedno smo dobili s 2:0 i imamo osam bodova prednosti. Serhio Roberto i Feran Tores su bili izvrsni. Roberto uvek igra dobro na različitim pozicijama. Kritike na njegov račun su nešto najnepoštenije što sam ikad doživeo u karijeri. Uvek ima slabe ocene, nikad se ne žali. On je odličan kapiten, slepo mu verujem. Naravno da želim da produži ugovor. On i Feran su na udaru kritika, a uvek odrade svoje", rekao je Ćavi.

Roberto (31) ima ugovor sa Barselonom do kraja sezone. On je ove sezone odigrao 20 utakmica za ekipu sa "Nou Kampa". Tores (22) je stigao u Barselonu pre godinu dana za 55 miliona evra, njega ugovor vezuje do juna 2027. godine.