La Liga

Robert Levandovski svestan da će uskoro u penziju: Želim još da igram, ali znam da je kraj karijere blizu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 12:08
Robert Levandovski svestan da će uskoro u penziju: Želim još da igram, ali znam da je kraj karijere blizu Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Poljski reprezentativac Robert Loevandovski će u avgusti napuniti 35 godina, ali uprkos toj činjenici napadač Barselone ne razmišlja o okončanju uspešne karijere.

Glgeter španskog šampiona je u razgovoru za Kanl plus istakao da se oseća fantastično u Barseloni, da mu život u Španiji prija i da uopšte ne želi da priča na temu odlaska u fudbalsku penziju.

"Srećan sam što sam deo Barselone. Cenim i poštujem svaki minut i svaki dan koji sam dobio da provedem u ovako velikom klubu. Prvi put kad sam kročio na stadion 'Nou Kamp' sam mogao da se uverim da je Brasa mngo više od fudbalskog kluba. Osećam to svakog trenutka kada obučem njen dres i zato sam počastvovan što imam priliku da igram pred ovako posvećenim navijačima", rekao je Levandovskii dodao:

 

 

"Svestan sam da je kraj moje karijere blizu, ali trenutno se osećam sjano. Ne želim da razmišljam o tome iako mi je jasno da zbog mojih godina to treba uskoro da se dogodi. Ipak, želim još da igram, fiziči sam spreman, ali isto tako znam da postoje brojni faktori koji će uticati na dužinu moje karijere".

Nakon svih tih lepih reči na račun Barslone, novinare je zanimalo da li će isksuni Poljak kariejru završiti u Španiji, na šta je on odgovorio:

"Ne to ne znam. Španija je divna, ovde se ljudi mnogo više smeju nego u Nnemčakoj i u ovom trentuku deluje kao da ću u barseloni odigrati svoj poslndji profesionalni me. Uostalom imam važeći ugovor i dokle god je to tako ne razmšljam o drugim mogućnostima", rekao je Poljak.