La Liga

LA Liga na TV Arena sport: Real može da priđe Barsi na "minus pet"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2023 11:14
LA Liga na TV Arena sport: Real može da priđe Barsi na "minus pet" TV Arena sport

Osvajanje klupskog svetskog prvenstva podiglo je samopouzdanje fudbalerima Real Madrida, dobili su dodatnu veru u sebe i sada još više žele da dokažu da su kadri za velika dela. Pred njima je period velikih iskušenja, a prvo od njih je gostovanje Osasuni (21, TV Arena 3 Premium) u okviru 22. kola La Lige.

Madriđani bi eventualnim trijumfom u ovom meču uspeli da se približe Barseloni na "skromih" pet poena zaostatka, makar do nedelje uveče kada Katalonci igraju protiv Kadiza (21, TV Arena 1 Premium), a nakon toga im sledi pakleni ritam.

Prvo meč protiv Liverpula u Ligi šampiona (21. februar), zatim gradski derbi protiv Atletiko Madrida (25. februar) i na kraju tog niza "El klasiko" protiv Barselone na "Santjago Bernabeu" u okviru Kupa Kralja (2. mart).

"Real Madrid je veliki klub, najveći na svetu i zato iz utakmice u utakmicu moramo da pobeđujemo. Imamo zaista težak raspored, mnogo kvalitetnih protivnika je pred nama, ali mi u svaki duel ulazimo sa istom željom da pobedimo. Znamo da možemo i verujemo da ćemo uspeti", kaže trener Madriđana Karlo Anćeloti i dodaje:

"Prvi rival nam je Osasuna i potpuno smo posvećeni tom susretu, a o ostalim protivnicima ćemo pričati kada za to dođe vreme. Ambicije u La  Ligi su nam najveće moguće, želimo da se borimo za titulu i zatoje potreno da pobeđujemo u kontinuitetu".

La Liga, 22. kolo

subota

Sosijedad - Selta 14.00 (TV Arena 3 Premium)

Betis - Valjadoli  16.15 (TV Arena sport 7)

Majorka - Viljareal 18.30 (TV Arena 3 Premium)

Osasuna - Real Madrid b (TV Arena 3 Premium)

Nedelja

Elče - Espanjol 14.00 (TV Arena 3 Premium)

Rajo Valjekano - Sevilja 16.15 (TV Arena 3 Premium)

Atletiko - Bilbao 18.30 (TV Arena 3 Premium)

Barselona - Kadiz 21.00 (TV Arena 1 Premium)

Ponedeljak

Hetafe - Valensija 21.00  (TV Arena 1 Premium)

Standings provided by Sofascore