La Liga

Ramos pristao da ostane u PSŽ za duplo manju platu: Španac će zarađivati "samo" 500.000 mesečno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2023 17:08
Ramos pristao da ostane u PSŽ za duplo manju platu: Španac će zarađivati "samo" 500.000 mesečno Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Španski fudbaler Serhio Ramos pristao je da ostane u PSŽ za duplo manju platu nego što je imao do sada, javljaju mediji u Francuskoj.

Iako se pre samo nekoliko meseci pisalo o tome da poslodavci u najboljem francuskom klubu neće ponuditi novi ugovor iskusnom defnazivcu, koji je potom povezivan sa klubovima iz Saudijske Arabije, čini se da se situacija promenila.

Navodno, nekadašnji španski reprezentativac i kapiten Real Madrida, je obavio razgovor sa čelnicima kluba i stavio do znanja da je spreman na drastično smanjenje finansijskih uslova, što su oni prihvatili.

Inače, Ramos je u PSŽ stigao pre dve godine i potpisao ugovor na 24 meseca po kojem je zarađivao milion evra mesečno, odnosno 12 miliona godišnje, što znači da će sada imati mesečnu platu od "samo" 500.000 evra.

Ramos je tokom karijere osvojio četiri Lige šampiona, isto toliko puta je bio šampion Španije, a sa nacionalnim timom je bio šampion sveta i dva puta evropski prvak, dok je u dresu Real Madrida bio i svetski klupski šampion.