La Liga

"La Liga Experience" privilegija za odabrane: TV Arena osetila jedinstveno iskustvo španske Primere

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.02.2023 17:53
Ekipa TV Arene Sport u zvaničnoj poseti La Ligi TV Arena sport
Ekipa TV Arene Sport u zvaničnoj poseti La Ligi

Kanali TV Arena sport mesto su rezervisano za najbolji evropski i svetski fudbal, a u toj raspodeli kvaliteta mečevi španske LA Lige u programskoj šemi najgledanije sportske televizije u ovom delu Evrope imaju posebno mesto. Tako je već dugo, a tako će biti i ubuduće, jer saradnja naše kuće i La Lige je trajna i veoma uspešna.

I baš zbog toga, kao zahvalnost visokom stepenu profesionalnosti i posvećenosti promocije najkvalitetnijeg ranga takmičenja u Španiji, ekipa TV Arena sport bila je među odabranim partnerima koji su protekle nedelje bili gosti na "La Liga Experience".

Bilo je to višednevno nezaboravno iskustvo kroz koje su domaćini proveli desetak odabranih novinarskih ekipa iz Evrope. Imali smo tu čast i privilegiju da obiđemo trening kamp Viljareala, tom prilikom uradimo i zanimljiv intervju sa Pepeom Reinom koji ćete uskoro moći da vdite na našim kanalima, a centralni događaj edukativnog druženja bila je utakmica 21. kola La Lige između Viljareala i Barselone.

Ekipa TV Arena sport bila je na parkingu stadiona "Keramika" i ispratila dolazak autobusa Barselone, prošetala ispred svlačionica dva tima, prisustvovala zagrevanju igrača, a tokom utakmice je ugošćena u jednom od brojnih laundž barova, rezervisanih samo za posebne prilike.

Na kraju dinamičnog i pre svega, zanimljivog i korisnog gostovanja u Španiji, ekipa TV Arena sport je dobila poziv da se i sledeće godine pridruži "LA Liga Experience", a do tada, uvereni smo, saradnja sa partnerima iz La Lige će biti podignuta na još veći nivo.

A upravo iz nje, proistekao je i naš kviz "La Liga clash" u kojem ćemo i dalje vaše znanje o španskom fudbalu darivati vrednim nagradama.