La Liga

Fudbaler Reala Ernesto Valverde posle utakmice napao Baenu iz Viljareala

komentari (0)

Izvor: Tanjug

09.04.2023 10:19
Fudbaler Reala Ernesto Valverde posle utakmice napao Baenu iz Viljareala Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Fudbaler Reala Federiko Valverde napao je u subotu uveče u Madridu Aleksa Baenu iz Viljareala posle utakmice dva tima u La Ligi koja je okončana pobedom "žute podmornice" 3:2, javljaju španski mediji.

Urugvajski vezista je, kako tvrde dobro upućeni mediji, reagovao pesnicama zbog psovki koje mu je Baena uputio tokom utakmice, a koje se tiču njegovog nerođenog deteta, mada u taboru Madriđana demantuju da je bilo udaranja. Valverde je posle meča sačekao Španca ispred autobusa na parkingu stadiona Santjago Bernabeu, kako bi tražio od njega da ponovi ono što je rekao, posle čega je počeo da ga udara, kako tvrde iz Viljareala. Umešali su se i ostali pristuni, pa se ubrzo sve završilo.

Kako piše "Marka", Baena je još u januaru, u meču koji su dva kluba odigrala u Kupa kralja, imao zlobne komentare na račun Urugajca i činjenice da su on i njegova supruga tokom trudnoće mogla da izgubi bebu.

"Plači, jer se tvoje dete neće roditi", navodno je Baena tada rekao Valverdeu.

Kako prenosi "Marka", Baena je nešto slično govorio Valverdeu i sinoć i Urugvajac nije izdržao pa je rešio da se s njim razračuna posle meča. Viljareal je u kontaktu sa španskom policijom jer navodno ima i vieo zapis ovog događaja, a Baena će naknadno odlučiti da li želi da tuži Valverdea.

 

 

"Veoma sam srećan zbog odlične igre i pobede u Madridu, a s druge strane sam tužan zbog agresije posle meča. U isto vrem sam iznenađen o onome što se priča o meni jer je sev izrečeno apsolutno netačno", napisao je Baena.