La Liga

Toni Kros, završava karijeru posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.05.2024 14:49
Toni Kros, fudbaler Real Madrida Matthias Balk/dpa via AP
Toni Kros, fudbaler Real Madrida

Toni Kros obelodanio je da uskoro završava profesionalnu karijeru. Na iznenađenje mnogih nemački reprezentativac je istakao da na kraju ove sezone stavlja tačku na saradnju sa Real Madridom, ali da će odigrati Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, posle čega će se povući iz fudbala. 

Kros se oglasio na društvenim mrežama gde je objavio završetak fantastične karijere. 

"Bio je 17. jul 2014. godine - dan moje promocije u Real Madridu, dan koji mi je promenio život. Moj život fudbalera, ali i čoveka. Bio je to početak odeljka u najvećem klubu na svetu. Posle deset godina, na kraju ove sezone ovo poglavlje dolazi do kraja. Nikad neću zaboraviti ovaj uspešan period", napisao je Toni Kros, reprezentativac Nemačke. 

 

 

Nema sumnje da će Madriđanima, Kros u narednom perdiodu mnogo nedostajati, ipak, kraj karijere je neminovan. Nemački reprezentativac želi da se posveti nekim drugim životinim stvarima. 

"Takođe, ova odluka znači da je moja karijera privedena kraju jer će se završiti po završetku Evropskog prvenstva. Kako sam i ranije govorio, Real Madrid je moj poslednji klub u karijeri", napisao je Kros.