La Liga

Janis Sferopulos: Moramo mnogo bolje nego u Beogradu, SC Derbi je kvalitetna ekipa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.04.2024 21:00
Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos MN Press
Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Podgoricu gde ih u ponedeljak od 18.30 očekuje revanš utakmica četvrtfinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige protiv ekipe SC Derbija.

Nakon prve utakmice u kojoj su crveno-beli velikim preokretom stigli do pobede i vođstva u od 1-0 u seriji, izabranici Janisa Sferopulosa će želeti već u drugom mestu da obezbede plasman u polufinale.

Klub sa Malog Kalemegdana neće računati na Adama Hangu koji je povredio šaku, dok bi prema najavama trenera Sferopulosa, Nikola Topić trebalo da se vrati na teren.

"Očekuje nas druga utakmica sa ekipom SC Derbijem i jasno je da moramo da odigramo na prvom mestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu. Prvo što moramo da imamo na umu je neophodno da igramo na najvišem nivou, znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu, koja ima svoj kvalitet", istakao je grčki strateg.

Svoje utiske pred odlazak u Podgoricu, podelio je i Dejan Davidovac.

"Očekuje nas drugi meč četvrtfinala protiv SC Derbija. Na prvom smo bili daleko od svoje igre i ritma koju smo uspeli da nametnemo u finišu i dodjemo do važne pobede. Znamo da protiv sebe imamo tim koji je vrlo kvalitetan, to su pokazali u više navrata, pa i na poslednjoj utakmici u Beogradu. Moramo da odigramo mnogo bolje nego u utakmici broj 1, čvršće, energičnije i sa velikom željom da dobijemo meč u Podgorici i okončamo četvrtfinalnu seriju", rekao je srpski reprezentativac.

Ako bude bilo potrebe, treća odlučujuća utakmica je zakazana za petak 26. april.

Cup tree provided by Sofascore