La Liga

Levandovski odbio platu od 100 miliona evra: Poljak želi da ostane u Barseloni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.03.2024 20:45
Robert Levandovski neće da ide iz Barselone Tanjug/AP Photo/Lalo R. Villar
Robert Levandovski neće da ide iz Barselone

Robert Levandovski, napadač Barselone odbio je ponudu od 200 miliona evra za dve godine od kluba iz Saudijske Arabije. Poljak ne želi da napusti Katalonce na leto, a ako se to i dogodi neće napuštati Evropu, prenosi "El Mundo Deportivo".

Jedan od najbolji napadača sveta ima ugovor s Barselonom do leta 2025. godine, uz opciju obaveznog produženja na još godinu dana ukoliko ispuni obavezan bonus o broju utakmica. S obzirom na to da je još uvek u fizičkom dobrom stanju, a da i dalje postiže golove, trebalo bi očekivati da će "Leva" ostati na "Kamp Nou" i tu dodatnu godinu.

Uprkos nekimm kritikama i činjenici da ne postiže toliko golova kao dok je nosio dres Bajerna, njegova ovosezonska statistika je sasvim dobra. Na 39 mečeva u svim takmičenjima postigao je 20 golova uz devet asistencija, nema takmičenja u kojem je nastupao da se nije upisao ju strelce.

 

 

Od kada je u leto 2022. stigao na "Kamp Nou", poljska "haubica" je na 85 susreta upisao 53 gola uz 17 asistencija.

Mediji samo nagađaju da je neimenovao klub iz Saudijske Arabije mogao biti Al Itihad. Dovođenje Karima Benzeme prošlog leta bio je promašaj jer se Francuz nije navikao ni na zemlju, ni na PRO ligu, a zaradio je 100 miliona evra za godinu dana...