La Liga

Frenk Kesi će napustiti Barselonu na leto kad "zmija bude dobila noge"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.03.2023 09:30
Frenk Kesi će napustiti Barselonu na leto kad "zmija bude dobila noge" Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Frenk Kesi je bio istinski junak Barelone na 186. "El klasiku" jer je golom u nadoknadi doneo pobedu nad Real Madridom (2:1), a time izvesno katapultirao svoj tim ka tituli prvaka u Primeri La Ligi.

Čak i posle tog pogotka i sve značanije uloge koje ovaj vezni igrač ima u timu Ćavi Ernandeza, u medijima su se pojavile informacije da će nekadašnji igrač Milana napustiti "Kamp Nou" po završetku sezone (pominjao se Inter). Međutim, iz njegove menadžerske agencije stigao je demant uz simpatično poređenje.

"Mi demantujemo mogućnost da Kesi napušta Barselonu, ali fejk vesti i dalje postoje. Mogućnost da Kesi napusti Barselonu na leto je isto kao da zmija dobije noge do leta", preneo je Fabrisio Romano vest iz Agencije igrača.

 

 

Činjenica je da Kesi nije bio najzadovoljniji startom u Barseloni, jer je bio samo rezerva, ali se radom i kvalitetnim partijama polako nametnuo. Odigrao je 32 meča u sezoni, ali samo 1.355 minuta, postigao je tri pogotka uz tri asistencije.

Sa njegovim dobrim igrama profitirala je i Barelona jer je prestala da traži zamenu za Serhija Busketsa, jer je Kesi dokazao da može da bude oslonac.