La Liga

Šta je tačno Džud Belingem rekao Mejsonu Grinvudu? Utvrdiće čitač s usana, angažovan od La Lige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.02.2024 13:21
Džud Belingem, fudbaler Reala, prima loptu Guliver/AP Photo/Manu Fernandez
Džud Belingem, fudbaler Reala, prima loptu

Posle prekjučerašnjeg meča Reala i Hetafea digla se prašina povodom prozivke Džuda Belingema na račun Mejsona Grinvuda, snimljenog TV kamerom, pa je La Liga odlučila da stane na put nagađanjima i uz pomoć stručnog lica utvrdi da li je Englez iz redova madridskog velikana uvredio svog zemljaka u poraženoj ekipi. 

Profesionalni čitač s usana dobio je zadatak da "dešifruje" govor zvezde kluba sa "Santijago Bernabeua", odnosno otkrije da li se kolegi obratio sa "silovatelju" ili je izgovorio nešto sasvim drugo. U prvom slučaju sledi mu kazna. 

 

 

U prvom slučaju bi se radilo o podsećanju Grinvuda na javne tvrdnje majke njegovog deteta da je tuče i primorava na polne odnose. Član Mančester junajteda, na pozajmici u Hetafeu, čak je bio uhapšen pod optužbom za pokušaj silovanja, fizički napad i kontrolišuće ponašanje, ali je pušten iz pritvora, pošto su su svi svedoci povukli svoje iskaze. 

Ipak, zbog iste stvari nije mogao da igra od početka 2022. do leta 2023. godine, da bi pre tekuće sezone otpočeo privremeni rad na Pirinejima. Za sada ga obavlja s uspehom.