La Liga

(FOTO) ARENA SPORT NA TRENINGU BETISA: Grmeće "Benito Viljamarin" kada stigne Barsa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.01.2024 12:56
Trening fudbalera Betisa TV Arena sport
Trening fudbalera Betisa

Batis će na svom velelepnom stadionu "Benito Viljamarinu" u nedelju ugostiti Barselonu u 21. kolu La Lige.

Iako je do početka utakmice ostalo više od dva dana, fudbalska groznica uveliko trese zeleno-beli deo Sevilje. Navijači kraljevskog kluba iz prestonice Andaluzije uvereni su da njihovi puleni mogu da pomrse račune Kataloncima, da ih udalje od titule, a da se s druge strane njihovi miljenici uključe u borbu za Evropu, a možda čak i za Ligu šampiona.

San i mašta mogu svašta, pa fudbalska realnost ovih dana i nije dobrodošla u gradu. Hispalensi, privrženi bojama Betisa, samo o tome razmišljaju, na svakom koraku se može osetiti pozitivno raspoloženje i razmišljanje o predstojećem meču.

 

A, tako je i u starijem trening centru kluba, gde Manuel Pelegrini u miru sprema ekipu za veliki duel. Ekipa TV Arena sport imala je priliku da u petak poseti jedan od poslednjih treninga Betisa pred duel sa Barselonom, a sve to u sklopu akcije "LaLigaExperience".

Izabranici čileanskog stručnjaka u ovakvim prilikama rade na starom objektu u neposrednoj blizini glavnog stadiona, čiji je kapacitet 57.000 navijača i očekuje se da za duel sa Barsom bude krcat i strahovito bučan, po čemu je poznat u Španiji. Inače, zeleno-beli imaju potpuno novi trening centar, gde Isko i saigrači rade tokom nedelje, a naša kamera će zaviriti i tamo.

Betis i Barselona igraju u nedelju od 18.30 časova uz direktan prenos na TV Arena 2 Premium kanalu .