La Liga

Laporta jasan: Ovog leta dovodimo četiri nova igrača

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.03.2023 23:38
Laporta jasan: Ovog leta dovodimo četiri nova igrača Tanjug/AP Photo/Joan Monfort, File

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta izjavio je danas da će katalonski klub na kraju sezone angažovati najmanje četiri nova igrača i dodao da će biti produžen ugovor Serhiju Busketsu, prenose španski mediji.

"Ovog leta dovodimo četiri nova igrača, sve zavisi od ponude na tržištu. U napadu nam nedostaje još jedan deo da zaokružimo slagalicu, ali moramo da znamo da su naši resursi ograničeni. Vratićemo sa pozajmice dvojicu igrača, a produžićemo ugovor sa kapitenom Serhiom Busketsom", rekao je Laporta.

Barselona se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli španske La Lige sa devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real.

Laporta je izjavio da njegov klub "nikada nije potkupio sudiju", nakon što je izneta sumnja da je Barselona uplatila određenu sumu novca bivšem sudijskom menadžeru Hozeu Mariji Enrikezu Negreiri.

"Neka bude jasno da Barselona nikada nije potkupila sudiju niti nameravala da potkupi sudije. Apsolutno nikada", rekao je Laporta.

Španski mediji objavili su ranije da je Barselona u periodu od 2001. do 2018. platila više od šest miliona evra kompaniji "Dasnil 95", koja je u vlasništvu Negreire.