La Liga

Sad i Real Madrid hoće Nika Vilijamsa: Pridružio se Barseloni, Liverpulu, Mančester sitiju...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.11.2023 16:30
fudbaler Atletiko Bilbaoa, Niko Vilijams na susretu protiv Barselone Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
fudbaler Atletiko Bilbaoa, Niko Vilijams na susretu protiv Barselone

Prvotimac Atletiko Bilbao, Niko Vilijams mogao bi da bude nova glavna zvezda nekog od predstojeća dva prelazna roka u Evropi.

Momak koji ima 21 godinu, skrenuo je pažnju na sebe velikog broja klubova na kontinentu, pre svega onih iz Španije i Engleske, a kako mu ugovor sa Baskijcima ističe u junu naredne godine jasno je zbog čega je toliko zanimljiv.

Kako prenose mediji na Pirinejima, njegova otkupna klauzula u ovom trenuku iznosi 50 miliona evra i prvi koji bi mogao da plati taj iznos je Real Madrid.

 

 

"Kraljevski klub" se jeste poslednji javio, nakon što su to isto učinili Barselona, Mančester siti i Liverpul, ali je navodno pokazao najviše interesovanja i ne bi trebalo da iznenadi Vilijamsov transfer na "Santjago Bernabeu". samo je pitanje da li u januaru ili na leto naredne godine.

"Iteresovanje tako velikih klubova kao što su Barselona, Real ili Mančester siti mi svakako imponuje, ali me neće poremetiti. Čvrsto sam na zemlji, jer znam da me ni traže zbog dobrih patija koje pružam, a jedini način da zadržim njihovu pažnju je da ostanem na ovom niovu", rekao je Vilijams i dodao:

"Ima ljude kojima verujem, to su isti oni koji su uz mene od 11. godine, a tu su još moji roditelji i cela porodica. Zajedno smo u ovome i znam da ću napraviti pravi izbor".

Vilijams je ove sezone u dresu Atletika odigrao 10 mečeva i postigao jedan gol, dok je upisao i pet asistecnija.