La Liga

Džastin Klajvert se kaje što je napustio Ajaks: Kad bih mogao da vratim vreme...

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.03.2023 15:00
Džastin Klajvert se kaje što je napustio Ajaks: Kad bih mogao da vratim vreme... Guliver/Manuel Reino Berengui/DeFodi Images

Fudbaler Rome Džastin Klajvert, koji igra na pozajmici u Valensiji, priznao je da je 2018. godine prerano napustio Ajaks, prenose italijanski mediji.

Džastin (23) je sin legendarnog holandskog reprezentativca Patrika Klajverta. On je ponikao u Ajaksu, a 2018. prešao je u Romu za oko 18 miliona evra. Holandski fudbaler se nije snašao u rimskom klubu, zbog čega je Roma Klajverta slala na pozajmice u Lajpcig, Nicu i Valensiju.

"Kada se osvrnem na period iza mene, potpuno je legitimno da pomislim da sam prerano napustio Ajaks. Teško je reći šta bi se dogodilo i da sam ostao, ali kada bih mogao da vratim vreme i ponovo razmislim - mislim da bih birao drugačije", istakao je Klajvert.

On će biti na pozajmici u Valensiji do kraja sezone, a ugovor sa Romom mu ističe 30. juna naredne godine.

"Roma je za mene završena priča", zaključio je Klajvert, koji je ove sezone za Valensiju odigrao 19 utakmica i postigao pet golova.

Valensija se nalazi u očajnoj formi ove sezone. Zauzima pretposlednje mesto tabele sa 23 boda i u narednom kolu sastaje sa Barselonom na stadionu "Kamp Nou".