Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Stefan Lazarević
Košarka
22.09.2022. • 19:03

NE ZANIMA ME ULOGA, VEĆ SAMO USPEH ZVEZDE: Lazarević spreman za početak sezone

Stefan Lazarević
(MN Press)
Crveno-beli danas otputovali na Kipar gde će učestvovati na jakom turniru

Turnir u Antaliji pokazao je da trener Crvene zvezde Vlada Jovanović u nastupajućoj sezoni može ozbiljno da računa na Stefana Lazarevića, koji je bio jedan od boljih prvotimaca crveno-belih.

Krilni centar srpskog i regionalnog šampiona ističe da je pred njim i ekipom period napornog rada, koji bi na kraju sezone mogao da donese nove uspehe timu.

“Za sada je sve kako treba, prvenstveno što smo svi zdravi, osim tih nekih sitnica niko nije imao probleme sa ozbiljnijim povredama. Dosta je novih lica, atmosfera je dobra, imamo u svakom segmentu dosta prostora za napredak. Biće sve bolje kako sezona odmiče. Taj dobar ambijent unutar tima je osnova svega, svi hoćemo da napredujemo i želja je prisutna kod svih“, počeo je obraćanje pred brojnim novinarima Lazarević i dodao:

“Već sam sarađivao sa trenerom Vladom Jovanovićem dok sam igrao za FMP i možda mi je malo lakše da se prilagodim nekim stvarima. Biće potrebno prilagođavanje na sistem koji je postavio. Vremenom će biti sve bolje. Nisam razmišljao niti sam poredio ta dva perioda, odnos prema svemu je profesionalan i sa moje tačke gledišta nema velikih promena, ali je meni drago što sarađujemo na nekom višem nivou”.

Lazarević ne naglasio da se uopšte ne obazire na to kakvu će ulogu imati u timu, već da mu je samo stalo do toga da crveno-beli ostvare što bolje rezultate.

“Najbitnije mi je da sam zdrav, prošao sam pripreme, od sebe uvek imam očekivanja da pomognem ekipi, biću spreman. Da li će uloga biti veća ili manja, nije na meni da odlučujem, daću sve od sebe uvek”, zaključio je Lazarević.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u četvrtak na Kipar, gde ih očekuju mečevi sa Peristerijem i Olimpijakosom, a već u ponedeljak i "Media Day“ Evrolige.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci