Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:30
Lille - Sevilla
arenasport2
Na programu od 14:00
Zenit - Juventus
arenasport3
Na programu od 12:15
LA Lakers - Golden State
arenasport4
Na programu od 12:30
Spartak Moskva - Leicester
Otvori pretragu
Nikola Jokić
Košarka
24.09.2021. • 17:19

JOKIĆ O NBA PRSTENU: Svake sezone maštam da budem prvak

Nikola Jokić
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski
Srpski košarkaš veruje da Denver ima tim za najviše ciljeve

Nikola Jokić uveliko je u Americi gde se priprema sa Denverom za početak NBA sezone. Srpski centar priželjkuje titulu sa Nagitsima, ali je rekao da se to nikad ne zna i da mnogi faktori utiču na takav razvoj situacije.

”Teško je to predvideti. To se nikad ne zna, naravno da je naš cilj da osvojimo titulu, ali da li ćemo u tome uspeti, teško je u ovom trenutku predvideti. Da li imamo tim za tako nešto, mislim da imamo, sezona će pokazati da li smo orni za tako nešto. Uvek će se govoriti o osvajanju šampionata, to sam rekao i pre sedam godina. Ali neću to da kažem samo jer je deo moje mašte i zato što to želim. Naravno da želimo da pobedimo, ali puno je stvari koje moramo da uradimo da bi do toga stigli” rekao je Jokić.

MVP prošle sezone ističe da ne veruje da će ovaj put igrati sve mečeve kao što je to bio slučaj ranije.

”Mislim da je to pametna stvar da češće odmaram. Posebno jer smo minule sezone videli koliko igrača se povredilo i propuštalo utakmice. Bolje da presedim jedno veče nego da se povredim, ako već pomaže. Verujem lekarskom timu i čitavoj organizaciji. Mislim da će pronaći pravo, najbolje rešenje” zaključio je Jokić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci