Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Dušan Vlahović
Fudbal
30.11.2022. • 15:45

ZA SRBIJU ĆU IGRATI I SA JEDNOM NOGOM: Vlahović najavljuje da je na raspolaganju seletkoru

Dušan Vlahović
Arena sport
"Orlovi" veruju da mogu do osmine finala

Priče o rasulu u nacionalnom timu Srbije pred utakmicu protiv Švajcarske koja je na programu u petak (20, TV Arena 1 Premium), su neistinite i zlonamerno plasirane da se razbije dobra atmosfera u reprezentaciji Srbije, kaže napadač "orlova" Dušan Vlahović.

Fudbaler Juventusa je naglasio da je atosfera unutar ekipe sjajna i da ne postoji probelm koji može da poremeti ovu generaciju Srbije.

"Te stvari koje svi čitamo i čujemo nema potrebe da se komentarišu. U pitanju su nebuloze koje smišlja neko kome je dosadno. Ti zli i isfrustirani ljudi rade protiv interesa reprezentacije. Mi smo u nacionalnom timu ujedinjeni, imamo jasan cilj i spremni smo da ga ostvarimo. Ja sam spreman, koliko god treba da igram", rekao je Vlahović i dodao:

"Za Srbiju ću igrati i sa jednom nogom, ako treba. Svaki dan pričam sa selektorom Stojkovićem i sve radimo zajedno. Nadam se da ćemo u petak uveče obradovati celu naciju i uspeti da se plasiramo u osminu finala".

Raspoložen pred odlučujući duel protiv Švajcarske je i Filip Kostić, koji kaže da su svi u nacionalnom timu motivisani da pobedom obezbede nastavak takmičenja.

"Kad ćemo biti motivisnai i spremni, ako nećemo sada. Imamo snage i volje da se nadmećemo protiv jakog rivala  i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat protiv selekcije Švajcarske", poručio je Kostić.

ZA SRBIJU ĆU IGRATI I SA JEDNOM NOGOM: Vlahović na raspolaganju selektoru Stojkoviću / 30.11.2022.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci