Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Arena sport
arenasport2
Na programu od 17:00
Kisvárda - Újpest
arenasport3
Na programu od 16:00
Lanus - Gremio
arenasport4
Na programu od 16:30
Portland - Detroit
Otvori pretragu
Fudbal
01.04.2020. - 18:56

Milik na meti Španaca: Hoće li ga De Laurentis prodati i ispraviti grešku?

Emilio Andreoli/Getty Images Europe
Poljski napadač ponovo je na ceni, ali podno Vezuva ne brinu mnogo zbog eventualnog odlaska.

Sa 17 golova u prošloj i devet golova u ovoj, prekinutoj sezoni Serije A, Arkadijuš Milik povratio je samopouzdanje, ali i interesovanje klubova.

Poljski napadač igra svoju četvrtu sezonu u Napoliju, a prema tvrdnjama španskih medija na leto bi mogao da se preseli u Španiju. 

Za Milika je zainteresovana Sevilja, čiji sportski direktor Monći bi rado da vidi Poljaka na Ramon Sančez Pishuanu, objavio je "El Mundo Deportivo".

Osim Sevilje, za napadača Napolija navodno je zainteresovan i Atletiko Madrid, a s obzirom na to da mu ugovor ističe 2021. godine, lako bi se moglo desiti da u sledećem prelaznom roku napusti San Paolo.

Odlazak Arkadiuša Milika bila bi idealna prilika za predsednika Napolija, Aurelija de Laurentisa, da ispravi svoju grešku od pre par godina, kada je Ćiro Imobile bio blizu dolaska u ovaj klub, ali je De Laurentis tada rekao "ne".

To je iskoristio Lacio i doveo Imobilea za oko 9,5 miliona evra iz Sevilje, što im se debelo isplatilo u narednim sezonama.

De Laurentis želi da pojača napad, ali problem je što Lacio ne namerava da se odrekne svog ubitačnog golgetera koji ima važeći ugovor do leta 2023. godine.

"Lacijali" još planiraju da se dodatno osiguraju novim ugovorom sa Imobileom do 2025. godine, tako da je pitanje da li će Laurentis uspeti u svojoj namjeri. 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci