Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Fudbal
02.12.2022. • 17:22

POTREBNO JE VIŠE MEČAVA KLUBOVA IZ SRBIJE I RUSIJE: Milošević ima zanimljivu ideju

Arena sport
Prema njegovim rečima dva saveza treba da organizuju turnir

Nekadašnji fudbalski reprezentaivac Srbije i donedavno trener Partizana, Savo Milošević, smatra da bi u budućnosti trebalo da se organizuje mnogo veći broj utakmica između srpskih i ruskih klubova.

Prema njegovim rečima to mi mogao da bue još jedna pokazatelj prijateljstva dva naroda i nešto od čega bi svi imali veliku korist.

"Voleo bih da bude još više utakmica između klubova iz Srbije i Rusije. Nedavno je odigran prijateljski meč između Crvene zvezde i Zenita i to je dobar primer zajedništva srpskih i ruskih klubova u ova teška veremana", rekao je Milošević koji je tokom karijere branio boje ruskog Rubina.

Milošević je podsetio i da je Partizan pre dve godineigrao kontrlnemečeve protiv klubova iz ruske Premijer lige i predložio da tako nešto bude praks au vremenima pred nama.

"Dok sam bio trener Partizana učestvovali smo na Premijer kupu u Dohi na kojem su još učestvovali Lokomotiva, Rostov i Spartak iz Moskve. To bi mogla da postane praksa. Voleo bih da u u budućnosti fudbalske federacije Srbije i Rusije organizuju neko slično takmičenje, a u jedno to bi mogla da bude zamena ekipama iz Rusije za evropske kupove u kojima trenutno ne mogu da igraju. U svakom slučaju, od takvog turnira bi svi imali korist", rekao je Milošević.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci