Vesti iz borilačkih veština

Nikola Todorović potpisao za Glory! Borba zakazana za 9.septembar u Parizu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2023 19:00
Nikola Todorović potpisao za Glory! Borba zakazana za 9.septembar u Parizu! TV Arena Fight

Još jedan srpski borac i veliki potencijal srpskog kik boksa, Nikola Todorović, potpisao je ugovor za "Glory", jednu od najprestižnijih kik boks organizacija u svetu, u kojoj ćemo ga gledati već 9. septembra u sportskoj palati "Le Dome de Paris". 

Glavni događaj je svakako, dugo očekivani povratak legende kik-boksa Badra Harija (106-17-2, 92 KO) koji se bori protiv iskusnog Džejmsa Meksvinija (46-6, 28 KO). Potvrđeno je da je ova borba zvanična kvalifikaciona za GLORI Grand Prix gde će pobednik otići sa nagradom od 500.000 dolara.

Ovaj događaj će obeležiti GLORI-jev prvi događaj na francuskom tlu od 2019. godine i održaće se u Dome de Paris. Pored Harija protiv Meksvinija, danas su najavljena još dva uzbudljiva okršaja. Nordin Mahijedin (27-15, 12 KO) će se boriti protiv Abderahmana Kulibalija (58-20-1) u potpuno francuskoj aferi teške kategorije.

Fancuski veteran Karim Ghajji (103-17-1, 53 KO) se vraća u GLORI prvi put od 2020. Bivši izazivač titule suočiće se sa najboljim srpskim kik boks potencijalom Nikolom Todorovićem (26-3, 14 KO) 

La Sueur Fighting Championship 2 (LSFC 2) će poslužiti kao podloga za ovaj uzbudljiv događaj koji će prikazati neke od najboljih francuskih i međunarodnih kik boks akcija. To će biti nezaobilazna noć za svakog ljubitelja borbenih sportova.

Šta se dešava u bekstejdžu, koga smo snimili, sa kime smo razgovarali ili jednostavno ukoliko ste propustili neki Glory meč, sve to možete ispratiti na našim društvenim mrežama @arenafighttv Instagramu i Tik Tok stranici.