Vesti iz borilačkih veština

Sportska saradnja Srbije i Bahreina: BRAVE CF 69 povod za unapređenje odnosa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.02.2023 20:21
Sportska saradnja Srbije i Bahreina: BRAVE CF 69 povod za unapređenje odnosa OKS

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Bahreina, Faris Alkohedji, dolazi u Srbiju kako bi obavio niz razgovara o partnerstvu i saradnji dve zemlje u raznim oblastima sporta.

Olimpijske organizacije dve zemlje tako će samo nastaviti ono što je započeto u avgustu prošle godine, kada su dvojica generalnih sekretara Faris Alkoheji i Đorđe Višacki imali razgovore u cilju unapređenja i razvoja saradnje nacionalnih olimpijskih komiteta Bahreina i Srbije.

BRAVE CF 69

 

 

Najveći svetski MMA događaj trenutno se održava u Beogradu, gde se više od 500 sportista amatera takmiči na Svetskom prvenstvu IMMAF. Ceo šampionat je praktično uvod u centralni BRAVE CF 69 spektakl. U subotu 18. februara u Štark areni nastupiće profesionalci, odnosno Međunarodni nedeljni festival borbe, završiće se atraktivnim okršajima istaknutih MMA takmičara iz Srbije i inostranstva.

Istaknuti član Olimpijskog komiteta Bahreina, Faris Alkohedji, razgovaraće sa kolegama iz Srbije, s nadom da će postići dogovor i sklopiti partnerstvo kako bi se i druge sportske discipline razvijale istom dinamikom kao što je i MMA u Srbiji i Bahreinu tokom poslednjih godina.