Vesti iz borilačkih veština

Prvi "Karate Master class" stiže u Beograd: Jovana Preković i Slobodan Bitević dele svoje tajne uspeha

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.03.2024 13:00
poster s poznatim srpskim karatistkinjama i karatistima TV Arena Fight
poster s poznatim srpskim karatistkinjama i karatistima

Ljubitelji karatea imaju priliku za vrhunsko iskustvo 31. marta u Sportskom centru "Banjica", gde će se održati prvi "Karate Master Class", uz olimpijsku šampionku Jovanu Preković i svetskog šampiona Slobodana Bitevića.

Događaj, organizovan od strane Sportskog udruženja "Pet prstenova", okupiće takmičare, trenere i zaljubljenike u karate. Program seminara obuhvata dva treninga, fokusirana na uvežbavanje tehnike, taktike i sparinge, a osim praktičnih veština, na posebnom predavanju razgovaraće se o ključnim aspektima postizanja vrhunskih rezultata, uključujući fizičku i psihološku spretnost, motivaciju, disciplinu i poštovanje.

 

 

Vizija ovog događaja je afirmacija karate sporta kroz seminare i trening kampove, te postizanje statusa centra svetskog karatea. Poseban naglasak seminar daje podršci roditeljima i trenerima kroz programe edukacije.

Gostujući predavači uključuju olimpijskog šampiona i legendu srpskog i svetskog sporta Vladimira Grbića, koji će govoriti o zdravom odrastanju dece u sportu, kao i sportskog psihologa Tijanu Ćirković.

Zainteresovani ljubitelji ovog drevnog i svetski popularnog borilačkog sporta imaju, dakle, retku privilegiju da čuju i vide karate znalce, na treninzima od 9 do 10.30 časova i od 16 do 18 sati. Predavanja eminentnih gostiju zakazana su za interval  od 12 do 14 časova.