Vesti iz borilačkih veština

Težak peh za Todorovića na UFC "eventu" u Londonu: Zbog povrede kolena predao meč u prvoj rundi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.03.2023 14:49
Težak peh za Todorovića na UFC "eventu" u Londonu: Zbog povrede kolena predao meč u prvoj rundi Skrinšot/MMA World

Srpski MMA borac Duško Todorović nije se proslavio na UFC 286 "eventu" u Londonu, gde je sinoć zbog teške povrede kolena, morao da preda meč Kristijanu Liroju Dankanu.

Todorović je doživeo peh u prvoj rundi, kada se prilikom jednog "klinča" sa Amerikancem samo srušio na zemlju i uhvatio za koleno. Sudija je odmah prekinuo meč, a Dankan je na svom debiju u UFC-u upisao pobedu tehničkim nokautom.
 

"Hvala svima na lepim porukama i podršci i mnogo hvala svim navijačima u ‘O2 areni’ koji su me ispratili lepim rečima i aplauzom, iako sam se borio protiv lokalnog takmičara. Nažalost, početkom prve runde, tokom borbe u klinču, povredio sam koleno i sudija je prekinuo borbu. Bez obzira na loš ishod, ovo je zaista bilo neprocenjivo iskustvo, ali ostaje velika žall što nisam uspeo da pokažem ništa od stvari na kojima smo radili. Idemo dalje", rekao je srpski borac posle meča.

Todorović je zabeležio četvrti poraz u svojoj sedmoj UFC borbi, dok je njegov ukupan MMA rekord 12-4.

Sa druge strane Dankan je stigao do sedme pobede u karijeri, a prve u najvećoj MMA organizaciji na svetu.

"Samo se srušio ispred mene. Čuo sam ga kako ispušta zvuke i pao je. Ne znam šta se tačno desilo. Određene stvari su van naše kontrole. Razočaran sam što nisam imao pravi nastup", rekao je Amerikanac posle meča.