Vesti iz borilačkih veština

Spektakl FNC 13 u Beogradu: Joksović sumblimacijom protiv Lazića odbranio pojas u "veltervejt" kategoriji

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.11.2023 09:10
Spektakl FNC 13 u Beogradu: Joksović sumblimacijom protiv Lazića odbranio pojas u "veltervejt" kategoriji FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/

Argentinski borac Francisko Bario Kroata porazio je Vasa "Psiha" Bakočevića u MMA borbi, održanoj u okviru spektakla "FNC" 13 u Beogradu, koji je organizovan od istoimene promocije.

Kroata je savladao Bakočevića submisijom u drugoj rundi borbe koja je, uprkos tome što nije bila za pojas, privukla najveću pažnju publike. Bakočević i Kroata su se već borili pre dve godine, kada je Kroata slavio u Hrvatskoj, nakon što se Bakočević povredio.

"Mejn ivent" na "FNC" 13 bio je okršaj za šampionski pojas u "veltervejt" kategoriji između aktuelnog šampiona Nikole Joksovića i iskusnog izazivača Sava "Hitmena" Lazića, gde je Joksović odneo pobedu submisijom u drugoj rundi i odbranio pojas.

Srpski borac Marko Bojković bio je dominamtan protiv Brazilca Lukasa Ananiasa i savladao ga submisijom. Kada je reč o ostalim borbama, u "kečvejt" kategoriji Jovan Marjanović savladao je iskusnog hrvatskog borca Ivicu Truščeka nakon tehničkog nokauta, dok je Ognjen Babić slavio protiv Francuza Aksela Noboua.