Vesti iz košarke

Meč protiv Amerikanaca će biti spektakl: Bogdanović jedva čeka početak Olimpijskih igara

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.04.2024 13:13
Bogdan Bogdanović Tanjug/AP Photo/Michael Conroy
Bogdan Bogdanović

Košarkaš Atlante i kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović izjavio je da će meč sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Državama na Olimpijskim igrama u Parizu predstavljati spektakl za sve ljubitele sporta.

OI u Parizu biće održane od 26. jula do 11. avgusta, a selekcija Srbija se na OI nalazi u grupi sa SAD, Južnim Sudanom i reprezentacijom iz kvalifikacionog turnira, koji će biti odigran u Portoriku.

"Oni stalno na OI dolaze u najjačem sastavu. Biće to dobra utakmica za nas i dobro iskustvo, biće spektakl. Generalno gledano dobro iskustvo. Svi ti igrači u jednoj ekipi, to može samo na OI da se sastavi", naveo je Bogdanović u izjavi za RTS, a zatim dodao:

"Razmišljam o početku Igara, trebalo bi se pripremiti za to, ali još nisam pravio plan i program."

Podsećanja radi, Atlanta je završila sezonu u NBA ligi, pošto je prošle noći u plej-inu poražena od Čikaga rezultatom 131:116.

"Loše smo igrali timski, pogotovo na kraju meča. Oni su dobra ekipa, želim im svu sreću u nastavku sezone. Igrali su sa većom željom da pobede, imali su dosta ofanzivnih skokova, a mi smo izgubili previše lopti. Sezona je gotova", istakao je Bogdanović.