Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Video
Košarka
11.06.2022. • 18:15

KEVON LUNI EKSLUZIVNO ZA TV ARENA SPORT: Dejan Milojević mi je bio velika pomoć ove sezone

KEVON LOONEY: Arena Sport's interview with the center of Golden state / 06.10.2022.
Centar Voriorsa razgovarao sa novinarima TV Arena Sport

Košarkaš Golden stejta Kevon Luni razgovarao je sa novinarima TV Arene sport Edinom Avdićem i Nenadom Kostićem, koji sa lica mesta prate veliko finale NBA lige, između Voriorsa i Boston Seltiksa.

Centar ekipe iz San Franciska istakao je da je posle dva poraza, vreme da podignu nivo igre i izjednače u seriji na 2:2.

"Ovo finale je bila prava avantura. Na prvoj utakmici izgubili smo kontrolu nad igrom, ali odgovorili smo na drugom meču. Pobedili su nas na trećem, tako da moramo da odgovorimo u četvrtoj utakmici. Tako je u finalima, teško. Ovo su dva najbolja tima u ligi, biće dobra borba. Bilo je uzbudljivo, uživam u svakom trenutku", rekao je Luni.

Košarkaš rođen u Milvokiju pohvalio je saradnju sa srpskim trenerom Dejanom Milojevićem, koji ove sezone radi kao asistent u stručnom štabu Stiva Kera, gde mu je glavni zadatak usmeren ka radu sa centrima Voriorsa.

"Dejan Milojević mi je mnogo pomogao ove sezone. Skoncentrisali smo se na skokove i igru ispod obruča. On je napravio nauku od toga. Gurao me je i potivisao tokom čitave sezone i bio mi je velika pomoć ove godine. Isto tako, imao sam sreću pa nisam imao povreda. Radio sam dosta prošlog leta i samopouzdanje mi se vratilo pred početak takmičarske godine"

Boston Seltiksi su tim koji je poznat da igra izuzetno agresivnu odbranu.

"Očekivali smo fizički zahtevnu finalnu seriju. U ovoj fazi takmičenja to je normalno. Oni imaju veoma snažne igrače, odličnu odbranu. Oni su imali prvu, a mi drugu odbranu sezone, ako se ne varam. Biće velika bitka sa njima i vreme je da odgovorimo u četvrtom meču".

Ostatak intevjua možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Poslednje vesti

Poslednji klipovi