Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:15
RB Bragantino - Libertad
arenasport2
Na programu od 23:00
Monaco - Saint Etienne
arenasport3
Na programu od 23:30
Napredak - Čukarički
arenasport4
Na programu od 23:00
Fiorentina - Inter
arenasport5
Na programu od 00:00
Down the Barrel
arenasport1x2
Na programu od 23:00
Otvori pretragu
Rašović
Vaterpolo
11.08.2021. • 09:16 > 11.08.2021. • 09:25

STRAHINJA RAŠOVIĆ: Putem sedmorice veličanstvenih

Rašović
(MN PRESS)
Zlatni vaterpolista veruje u nove uspehe reprezentacije Srbije

Zlatni vaterpolista Strahinja Rašović rekao je da je doček ispred Starog dvora bio najlepša stvar za kraj uspešnog nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Sada preživljamao one najlepše momente. Veličanstven doček, ovo je jedna od najlepših stvari za kraj. Hvala ljudima koji su došli da nas pozdrave. Presrećan sam kao i ostatak olimpijaca", rekao je Rašović Tanjugu.

Vaterpolisti Srbije ponovo su uspeli da postanu olimpijski šampioni i da odbrane zlato osvojeno 2016. godine, a u svom debiju na OI Rašović je uspeo da dođe do najsjajnijeg odličja.

"Mnogo emocija, od četvrtfinala do finala je bilo veoma stresno, živi bili nismo. Posebno meč sa Španijom, nije bilo lako ni vama koji ste nas bodrili ni nama tamo. Na kraju se se sjajno završilo. Hvala Bogu, zasluženo smo pobedili. Sreća prati hrabre", kazao je Rašović.

OI u Tokiju bile su i oproštaj od sedmorice veličanstvenih vaterpolista, osvajača svega što se osvojiti može, koji utaban put uspeha ostavljaju mlađim generacijama.

"Neće biti lako zameniti njih sedmoricu, sedmoricu veličanstvenih. Ti momci znače vaterpolo u Srbiji. Mi mlađi smo i na prethodnim takmičenjima, tako i na OI, imali njihovu podršku i njih kao uzore. Na nama je da sledimo njihov put, da ono sto su oni nama prenosili mi prenosimo mlađima koji dolaze", zaključio je Rašović.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci