Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Nikola Lukić
Vaterpolo
19.01.2023. • 11:07

REGIONALNA VATERPOLO LIGA NA TV ARENA SPORT: Turniri u Šapcu i Šibeniku

Nikola Lukić
(MN PRESS)
Mnogo dobrog vaterpola u naredna tri dana

Šabac će od danas biti domaćin trećeg turnira regionalne lige u kojem će se nadmetati Novi Beograd, Radnički, Crvena zvezda, Partizan, Mladost i domaći tim, dok će se drugi turnir organizovati u Šibeniku gde nastupaju Solaris, Jadran, Mornar BS i Jug , Jadran Herceg Novi i Primorac, uz prenose na kanalima TV Arena sport.

Vaterplisti kragujevačkog Radničkog imaju maksimalan učinak i sa Novim Beogradom su trenutno na deobi prvog mesta sa po 15 bodova, a prvotimac Nikola Lukić veruje u nastavak trijumfalnog niza.

"Kao i uvek ambicije su najviše, idemo na sve tri pobede. Očekuje nas jako težak i naporan raspored, sa tri utakmice u dva i po dana, ali to nije ništa novo za nas i pokušaćemo da izvučemo maksimum", izjavio je prvotimac Radničkog Nikola Lukić.

Kragujevčani turnir otvaraju duelom sa domaćim Šapcem (četvrtak, 18.45 časova), zatim će u derbiju za prvo mesto neporaženih timova igrati sa Novim Beogradom (petak, 20.30), a zavesu će spustiti protiv zagrebačke Mladosti (subota, 11.30).

"Uprkos pobedama nad Šapcem u prethodna dva meča, na njihovom bazenu, očekujem jako tesnu i tešku borbu. Mi se umnogome pitamo i ako budemo pravi mislim da ćemo uspeti da pobedimo. Novi Beograd smo takođe dobili ove sezone, na njihovom bazenu i očekujem još jedan neizvestan derbi. Bliži nam se „fajnal-for“ Kupa, ekipe bruse formu za to takmičenje i mislim da će u ovom meču pokazati da su spremne. Turnir završavamo jutarnjim duelom sa Zagrepčanima, i znamo koliko su takvi mečevi neugodni protiv bilo kog rivala. Upravo smo sa njima odigrali jedan takav duel u Budvi prošle godine i tek u samoj završnici stigli do pobede. Nećemo dozvoliti da nam se to ponovo desi", istakao je Lukić.

Kragujevčane na tabeli regionalne lige dele prvo mesto sa Novim Beogradom, prate ih Jug i splitski Jadran sa po 12, dok Crvena zvezda i Mladost imaju po devet bodova.

 

Regiionalna vaterpolo liga

Četvrtak

Jadran Split - Jadran (HN) 19.00 (TV Arena sport 1)

Crvena zvezda - Mladost 20.30 (TV Arena sport 2)

Solaris - Primorac 20.45 (TV Arena sport 1)

Petak

Partizan - Mladost 17.00 (TV Arena Sport 2)

Jadran (HN) - Solaris 19.00 (TV Arena sport 2)

Novi Beograd - Radnički 20.30 (TV, Arena sport 5)

Jug - Jadran 20.45 (TV Arena sport 2)

Subota

Mladost - Radnički 11.30 (TV Arena sport 1)

Jadran (HN) - Mornar 13.15 (TV Arena sport 1)

Poslednje vesti

Poslednji video snimci