Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:00
Barcelona - Napoli
arenasport2
Na programu od 10:00
Estudiantes - Real Madrid
arenasport3
Na programu od 10:15
Basel - Eintracht Frankfurt
arenasport4
Na programu od 10:00
Partizan - Javor
arenasport5
Na programu od 10:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Vaterpolo
21.05.2020. - 12:07

Reprezentacija Srbije će DVA MESECA biti na okupu!

MN Press

Kao i drugi sportisti, vaterpolisti su dobili dozvolu da treniraju, a selektor reprezentacije Dejan Savić to će iskoristiti da okupi sve izabranike i da ih u narednim nedeljama i mesecima vrati u ritam.

Trener olimpijskih šampiona u ponedeljak će izvršiti prozivku na Košutnjaku, gde će ekipa trenirati do 29. maja u okviru prvog ciklusa, a onda će posle slobodnog vikenda biti na okupu i od 1. do 6. juna.

U tom režimu ekipa će trenirati dva meseca.

"Takvi ciklusi će trajati do 25. jula uz desetodnevni odmor na polovini rada, tačnije posle četvrte nedelje", objašnjeno je na sajtu Saveza.

"Počinjemo, za sada bez bazena. Radićemo u teretani i na terenima Zavoda za sport. Biće u početku malo improvizacije ali ću se potruditi da bude što ozbiljnija. Moramo da radimo, da ne gubimo vreme. U interesu je svih nas", rekao je Dejan Savić za sajt saveza.

Na prvim pripremama će se pojaviti: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Petar Velkić, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Petar Tomić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Draško Gogov i Strahinja Rašović.

Naknadno će se priključiti: Branislav Mitrović, Stefan Živojinović, Lazar Dobožanov, Nikola Jakšić, Dušan Mandić, Nikola Lukić, Miloš Ćuk i Stefan Mitrović.

"To je spisak igrača koji će raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mladjih kategorija postoji mogućnost da i jedan broj mladih vaterpolista priklučimo radu", dodao je trofejni srpski stručnjak.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci