Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:00
Barcelona - Napoli
arenasport2
Na programu od 09:30
Epizoda 03
arenasport3
Na programu od 08:30
Gyori - Budućnost
arenasport4
Na programu od 09:30
Epizoda 36
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Vaterpolo
13.04.2020. - 14:20

Prlainović i ekipa ostali BEZ KLUBA: Sponzor otišao, "delfini" raspušteni!

MN Press
Dramatična i neočekivana vest iz Mađarske.

Andrija Prlainović (32), dugogodišnji "mozak" igre reprezentacije Srbije, ostao je bez kluba praktično preko noći.

Iskusni vaterpolista i još trojica "delfina" - Branislav Mitrović, Sava Ranđelović i Nemanja Ubović više nisu igrači OSC-a iz Budimpešte jer je sponzor neporaženog mađarskog tima odlučio da se povuče iz kluba.
 

Prema pisanju "Sportskog žurnala", mnogi smatraju da je razlog ovakvog epiloga finansijska kriza vodećeg sponzora izazvana pandemijom virusa korona i nerealizacijom dogovorenih projekata.

"Čuje se ipak da je došlo do razmimoilaženja sponzora i čelnika kluba, a na to je uticao i raspored političkih snaga s obzirom na to da u opštini kojoj pripada OSC ne vlada Orbanova partija", objašnjeno je u tekstu.

Anrija Prlainović je tako sa saigračima došao u nezgodnu situaciju.

"Nema tu mnogo priče. Došlo je do nekog razmimoilaženja, sponzor je odustao iz svojih razloga. Videćemo šta će da bude. Verovatno će se sudbina igrača znati brzo, jer se u Mađarskoj ugovori za sledeću sezonu zaključuju mnogo ranije, ne čeka se poslednji trenutak", rekao je Prlainović, lider raspuštenog OSC-a.

Mađarski klub imao je odličnu sezonu do naglog prekida, a ovakav rasplet nagoveštava i dalje komplikacije za igrače, s obzirom na to da je realno očekivati manje ulaganja u sve sportove nakon prolaska pandemije.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci