Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Igor Milanović
Vaterpolo
18.06.2022. • 21:24

OBJASNIĆU ZAŠTO SAM OTIŠAO: Igor Milanović posle odlaska iz Novog Beograda

Igor Milanović
(MN Press)
Proslavljeni trener iznenađen stavom nekadašnjeg kluba

Vest da Igor Milanović više nije trener vaterpolista Novog Beograda iznenadila je mnoge, posebno kada se uzme u obzir da je za veoma kratko vreme na klupi uspeo da "našteluje" ekipu tako dobro da stigne do borbre za titulu prvaka Evrope.

O raskidu Novog Beograda i Milanovića se šuškalo u vaterpolo krugovima odmah po završetku tog finala. Prvu potvrda došla je od direktora kluba Slobodana Sora, koji je u saopštenju objasnio da je i klub o prekidu saradnje saznao iz medija.

Uz zahvalnost Milanoviću "na korektnom odnosu i ostvarenim rezultatima", te uz želju za svu "sreću u nastavku trenerske karijere", direktor Novog Beograda je istakao i žaljenje što je trener informaciju o prekidu saradnje podelio prvo s medijima.

Sada je, u izjavi za sajt 24sedam prvi put na ovu temu pričao i sam Milanović, koji je najavio da će tek da kaže sve što ima.

"Zaista sam iznenađen izjavama ljudi iz Vaterpolo kluba Novi Beograd. Od jutros me novinari zovu, ali obzirom da sam s prijateljem došao u Bajinu Baštu na tri dana uživanja, nisam čitao nijedne novine niti sam nijednom novinaru dao bilo kakvu izjavu, sve je u domenu spekulacija", rekao je Milanović i dodao:

"Očigledno je da ću morati da objasnim javnosti kroz šta sam sve prošao za ova tri meseca, a da bih sačuvao neki svoj trenerski integritet. Čudi me da Slobodan Soro nije javnosti ponudio razgovor koji je vodio sa mnom u subotu i zašto nije rekao šta je meni rekao u tom razgovoru. Sve ću potanko vrlo brzo objasniti, samo da bih zaštitio svoj rad i uspeh. Divno je bilo tri meseca sa igračima i stručnim štabom, a sve ostalo nije vredno spomena, verujte i ne razmišljam mnogo o tome".

Poslednje vesti

Poslednji video snimci