Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 08:00
Marseille - Monaco
arenasport2
Na programu od 08:00
Denver - Phoenix
arenasport3
Na programu od 09:00
PSG - Aalborg
arenasport4
Na programu od 09:30
Ženska strana medalje - Tijana Milutinović
arenasport5
Na programu od 09:00
Elway to Marino
Otvori pretragu
Tenis
06.05.2021. • 10:13

NEMA ODMORA ZA NAJBOLJEG: Novak trenira i u Sarajevu

Guliver/Clive Brunskill/Getty Images
Srpski teniser nastavio sa priprema za predstojeće turnire

Novak Đoković bez obzira na to što se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini kako bi ponovo posetio piramide u Visokom, ali ni to ga nije sprečilo da se priprema za predstojeće turnire u Rimu i Rolan Garosu.

On trenira na teniskim terenima Gem u Centru Safeta Zajka, a to je bila velika prilika da treneri iz BiH uživo vide prvog igrača na ATP listi.

Nisu krili zadovoljstvo što su imali priliku da vide kako se priprema najbolji teniser, napominjući da je to za njih jedno veliko iskustvo.

– Jedno veliko iskustvo za naše trenere i odlična edukacija, odnosno dodatno znanje koje ćemo korisiti za trenažne procese naših takmičara. Naravno da nam je velika čast što je Đoković izabrao baš naš klub gde će trenirati – kazali su iz Teniskog kluba Gem.

Sa Novakom se u Sarajevu nalazi i Marjan Vajda koji će biti sa srpskim teniserom tokom predstojećih turnira na šljaci.

– Mi u klubu Gem smo i ranije simpatisali najboljeg igrača sveta Đokovića, ali sada smo ga upoznali i videli da se radi o jednoj izuzetno skromnoj osobi što je još jedan dokaz njegove veličine. Sada je u nama članovima teniskog kluba Gem dobio istinske navijače koji će budno da prate naredne turnire i da navijamo za još jednu titulu Rolan Garosa – istakli su iz kluba.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci