Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:30
L.A. Lakers - Oklahoma City
arenasport2
Na programu od 01:00
Epizoda 01
arenasport3
Na programu od 01:45
Epizoda 23
arenasport4
Na programu od 01:45
Epizoda 10
arenasport5
Na programu od 01:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Rukomet
20.12.2019. - 09:53

Peruničića sad ozbiljno boli glava: Srbija ostala sa jednim golmanom

MN Press
Rukometaši Srbije počinju prvu fazu priprema za Evropsko prvenstvo, ali oslabljeni

Selektor Srbije Nenad Peruničić ima veliki problem pred okupljanje nacionalnog tima na pripremama za Evropsko prvenstvo.

Zbog operacije kolena na spisak igrača nije mogao da uvrsti Dejana Milosavljeva, najboljeg golmana Lige šampiona prošle sezone, a onda je ostao i bez još jednog čuvara mreže.

Samo pet dana pred okupljanje za prvu fazu priprema, povredio se Todor Jandrić. Mladi golman Metaloplastike iza koga su blistava izdanja ove jeseni u SEHA ligi, na treningu je zaradio distorziju skočnog zgloba, preneo je "Sportski žurnal".

Nakon novog peha, selektor Srbije sada može da računa samo na jednog čuvara mreže - Vladimira Cuparu, dok će se Tibor Ivanišević, zajedno sa ostalim igračima koji nastupaju u Bundesligi, Zelenovićem, Pušicom i Marsenićem, priključiti tek 1. januara.

Reprezentativci Srbije okupljaju se u nedelju u Kovilovu, a 28. i 29. decembra imaće i dve provere protiv selekcije Egipta, u Beogradu i u Nišu.

Na Evropskom prvenstvu, koje će se održati od 9. do 26. januara, Srbija će nastupati u grupi A u Gracu sa selekcijama Belorusije, Crne Gore i Hrvatske.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci